VUURZEE

Door gebruik te maken van champagnegist uit de beroemde Franse regio Reims krijgt

Vuurzee haar uiterst aangename zachte mousse en haar licht minerale en lactische afdronk. De handgeplukte Hongaarse Pinot-Noir druiven zorgen ervoor dat Vuurzee een fruitig karakter krijgt. Hierdoor wordt de in bier zo typerende bitterheid mooi uitgebalanceerd.

Suggesties

De juiste drinktemperatuur van Vuurzee ligt rond de 8 graden en komt het best tot haar recht in een wijnglas of open flûte. Vuurzee laat zich perfect schenken voor het diner, als aperitief of met een amuse. Tijdens het diner leent Vuurzee zich als volwaardig partner voor de meest uiteenlopende gerechten. Van oesters, kaviaar, mosselen, kreeft, coquilles, gerookte zalm, eendenborst, lamsrack tot aan langzaam gegaarde runderribs en varkensbuikspek.

 

De Goede & De Stoute staat voor het beste van twee werelden die bij elkaar zijn gebracht tot een ware gastronomische belevenis.

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Wij brouwen bier uit passie voor perfectie. Wij creëren een totaalbeleving door elk aspect van jouw drinkervaring de aandacht te geven die het verdient. Om je een ervaring te geven die je zal bijblijven.

  

Beleef Vuurzee in stijlvolle ambiances, in de beste restaurants van de wereld, daar waar mensen met passie werken en genoten wordt van kwaliteit.

 

Ervaar onze sensationele beleving. 

Dat is onze passie voor perfectie. 

Dat is de ongekende klasse van ons bier. 

De Goede & De Stoute

Where beer meets gastronomy

BELEVING

  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

MET TROTS VOOR U GEBROUWEN, GEEN 18 GEEN ALCOHOL

© De Goede & De Stoute - All Rights Reserved